Конкурс за награду Медијакулт

Позивамо вас да учествујете са вашим ТВ емисијама на тему “Интеркултурална комуникација у Војводини” у оквиру Заводовог пројекта “Медијско обликовање културног идентитета Војводине” на конкурс за избор најбоље ТВ емисије “Медијакулт”.
На конкурсу могу учествовати све телевизијске продукцијске куће у Војводини које своје емисије конкурентне у оквиру теме” Интеркултурална комуникација у Војводини” доставе Заводу за културу Војводине, Војводе Путника 2, Нови Сад до 14. октобра текуће године.
Све пријављене радове прегледаће жири у чијем ће саставу бити угледни познаваоци ТВ стваралаштва, а 18. новембра ће у Новом Саду по четврти пут бити уручена награда “Медијакулт” коју ће Завод за културу Војводине сваке године додељивати ауторима најбоље ТВ емисије с тематиком из области “Интеркултуралне комуникације”.
Пројекат “Медијско обликовање културног идентитета Војводине” има за циљ да афирмише и подржи креативно телевизијскио стваралаштво из области културе, унапреди сарадњу Завода са медијским кућама у Војводини и допринесе унапређењу интеркултуралне комуникације у Војводини.

Пропозиције конкурса:
1. На конкурсу, право учешћа имају емисије реализоване у 2015. и током 2016. године. Ако до учешћа на конкурсу нису емитоване ,аутор то треба да нагласи у пријави.
2. Право на конкурсу имају аутори са простора Војводине. Емисије могу бити на српском,а ако су на мањинским језицима потребно је да имају титл на српском језику. Емисије могу трајати најмање 10 а највише 30 минута.
3. Награда се састоји од дипломе и новчаног дела. Награђени аутор је дужан да присуствује на додели награде.
4. Сваки конкурсни пакет мора садржати снимак ТВ емисије у ДВД формату у 3 примерка, пријаву,/са сајта ЗКВ/ пар фотографија из ТВ емисије и кратку биографију аутора. Ако један аутор конкурише са више емисија свака треба да буде на посебном носачу. Не примају се ЦД-Р формати већ само ДВД. Слање ЦД-Р значиће аутоматску дисквалификацију.
5. Радове слати на Завод за културу Војводине, Војводе Путника 2, 21000 Нови Сад до 14.октобра 2016. године.

[ав_буттон лабел=’ПРИЈАВА’ линк=’мануаллy,хттп://зкв.рс/њп-цонтент/уплоадс/2016/07/Пријава-на-конкурс-Завода-за-културу-Војводине-за-најбољу-ТВ-емисију.доцџ’ линк_таргет=’_бланк’ сизе=’смалл’ поситион=’лефт’ ицон_селецт=’yес’ ицон=’уе82д’ фонт=’ентyпо-фонтелло’ цолор=’тхеме-цолор’ цустом_бг=’#444444′ цустом_фонт=’#фффффф’]