Пето окупљање групе за подршку професионалцима и хоби креативцима у оквиру пројекта „Баукˮ

Културни центар Војводине „Милош Црњанскиˮ најављује пето окупљање групе за подршку професионалцима и хоби креативцима у оквиру пројекта „Баук“.

Датум заказаног састанка је понедељак 10. јун, од 18 до 20 часова у Културном центру Војводине „Милош Црњански” (Војводе Путника 2).

„Баукˮ је БЕСПЛАТНА група подршке за професионалне и хоби креативце из свих области стваралаштва (књижевност, наука, визуелне уметности, музика, архитектура, графички дизајн, програмирање, гејм дизајн, стрип итд.) који имају потешкоће са креативним блокадама, непродуктивношћу, мањком самопоуздања, ометеном пажњом и осталим препрекама у стваралачком процесу.

„Баук” се одвија у виду групних окупљања. Састанци нису замишљени као монолошка предавања, већ као разговори кроз које ће посетиоци заједнички дискутовати о стратегијама за превазилажење проблема у креативном процесу, као и о питањима продуктивности, фокуса, мотивације и организације рада.

„Баукˮ је намењен посетиоцима узраста 18–50 година.

Модератор групних састанака је доц. др Милош Јоцић, један од организатора школе креативног писања „Блогерама” и предавач на курсевима креативног писања прозе и креативног писања видео-игара на Одсеку за српску књижевност ФФУНС.

„Баук” није психотерапијска група подршке, нити замена за праву психотерапију.