ОДЛОЖЕНА четврта трибина о Милошу Црњанском из циклуса „Дневник о Црњанском”

Обавештавамо вас да нажалост морамо одложити вечерашњи програм – трибину из циклуса „Дневник о Црњанском” са Милошем Јоцићем и др Настасјом Писарев, планирану за 19 часова.
Благовремено ћемо вас обавестити о наредном термину.
Хвала на разумевању!

Културни центар Војводине „Милош Црњански” у уторак, 20. септембра 2022. године, у 19 часова организује четврту трибину из циклуса „Дневник о Црњанском”, на којој ће учествовати Милош Јоцић, доцент, и др Настасја Писарев, уредница и модераторка програма.

Милош Јоцић је доцент на Одсеку за српску књижевност и језик на Филозофском факултету у Новом Саду. Области његових истраживања су српска књижевност 20. века (авангарда, неоавангарда, постмодерна), теорија књижевности, студије културе, компаративна истраживања јужнословенских култура, али и интернет и видео игре. Један је од покретача и уредника „Зинга”, сајта намењеном Курсу креативног писања прозе. Уредник књижевног часописа „Међутим”, ДНК (Друштво новосадских књижевника).

Ово је четврти из серије програма које ће наша институција у 2022. години посветити нашем великом писцу. Серија трибина „Дневник о Црњанском“ се студиозно бави делом и животом овог великана књижевности кроз предавања и разговоре, а гости су најбољи познаваоци Црњанскових књига, од професора, теоретичара и критичара, до писаца-савременика.

Програм ће бити одржан у Културном центру Војводине „Милош Црњански“, Војводе Путника 2, Нови Сад. Улаз је слободан.

Добро дошли!